beurswand-logo

Standbouw bedrijf Prijsindicaties

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Volkel, Gemert, Uden, Veghel, Loo, Beek en Donk, Noord, Helmond, Loo, Dinther.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond steken en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar complete stands, aanpasbare stands, etage stands of speciale stands, ons team van professionele professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van topkwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Geef ons de mogelijkheid ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat ieder exhibitie stand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een exhibitie stand die indruk maakt of een bescheiden maar creatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we ieder exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons professionele team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de realisatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, efficiënt ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze experts denken actief graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand professioneel ontworpen die ideaal past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit extreem hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle beursstands met eersteklas materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat jouw ware aandachtstrekker opmerkelijk is tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de nieuwste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke beursstands op maat huren. Wij bieden verschillende stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Over 123-standbouw.nl

Steunend op een stevige basis van jarenlange ervaring, zijn we al heel lang actief in de boeiende wereld van expositiebouw en . In deze periode hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en exposities tot beurzen. Met elk jaar dat wegglipt, groeit onze kennis en ons begrijpen van de voortdurend veranderende aard van tentoonstellingen. We zijn trots op de jaren van prachtige projecten die we hebben voltooid, die zijn in hun realisatie en effect. Met dank aan ons meesterschap en de ervaring die we in de loop der jaren hebben vergaderd, zijn we gekwalificeerd om de en objectieven van onze om te zetten in concrete en efficiënte . We anticiperen op nog veel meer jaren van geslaagde samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is jouw betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze service in standbouw is geheel gericht op jouw vereisten en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor flexibiliteit en gemak, of een aangepaste stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en modernisering combineren met realistische overwegingen zoals budget en planning. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook economisch. Van promotie tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een weerspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een succesvolle stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verhoogt of felle verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De aanzienlijke ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, bevrijden ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen werkzaamheden werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je firma en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij ons bedrijf zijn we heel erg blij op ons personeel. Een team energieke professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onverzettelijke inzet aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van creatieve designers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer warm team dat gelooft in het creëren van een positieve en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk uitstekend teamlid meewerkt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, gezamenlijk als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een en gezamenlijk ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We dat elke beursstand begint met een volledig begrip van de unieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw handelsmerk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in standontwerp in het spel, en werken we intensief met jou om een expositieruimte te creëren die jouw handelsmerk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van concept tot perfecte installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op beurzen.

Boekel Standbouw Nodig? - Eenvoudig uw Aangekochte of Gehuurde Beurswand Prijsindicatie in Boekel aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email verzonden

Offerte Verzoek: De Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw bedrijf Prijsindicaties in Boekel

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw eisen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze indicaties zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel omvangrijke als organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt huren hebben wij een oplossing voor uw en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben uiteraard uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw expert . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, beeldschermen, rekken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, lampen en dergelijken.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, tentoonstellingsstand, beursstand ontwerp en configuratie en zaken als verplaatsing, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Reclame en Expositieopbouw.
Exposities zijn een cruciaal aspect van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe klanten te winnen en je connecties te verbeteren. Of je je nu inschrijft voor grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je helpen om je expositie ervaring doeltreffend en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je opvallende stand kunnen opbouwen om de meeste aandacht te trekken. Of je nu interesse hebt in een expositie ruimte voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen ieder evenement met dezelfde toewijding en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen spannende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de zichtbaarheid, bijzonder gerenommeerde uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze uitgebreide dienstverlening verwerft u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Op- en Afbouw
=> Transport Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Boekel Standbouw Nodig? - Eenvoudig uw Aangekochte of Gehuurde Beurswand Prijsindicatie in Boekel aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email verzonden in Boekel

✅ Vraag eenvoudig uw beursstand Prijsindicatie in Boekel aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email verzonden

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als ervaren partner.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Boekel Standbouw Nodig? - Eenvoudig uw Aangekochte of Gehuurde Beurswand Prijsindicatie in Boekel aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email verzonden

✅ Vraag eenvoudig uw beursstand Prijsindicatie in Boekel aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email verzonden

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als ervaren partner.

Scroll to Top