beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Expo Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Loo, Boshoven, Eersel, Dommelen, Valkenswaard, Waalre, Bladel, Veldhoven, Gennep, Boshoven.

ONTDEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond brengen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar totale stands, aanpasbare stands, etage stands of speciale stands, ons team van deskundige professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van topkwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Laat ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere exhibitie stand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar originele exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers probeert ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de implementatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, efficiënt ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze deskundigen denken enthousiast graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand zorgvuldig ontworpen die past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle stand designs met {} materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat jouw ware {} opmerkelijk is tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de laatste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke beursstands op maat huren. Wij bieden meerdere basis stands met scherpe tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons

Bouwend op een robuuste basis van vele jaren ervaring, zijn we al actief in de interessante wereld van en standontwerp. In deze periode hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en gezellige exposities tot grote beurzen. Met ieder jaar dat , onze expertise en ons inzicht van de voortdurend veranderende aard van evenementen. We zijn blij op de productieve jaren van projecten die we hebben afgerond, die ieder speciaal zijn in hun uitvoering en effect. Dankzij ons professionalisme en de nuttige ervaring die we over de jaren hebben vergaderd, zijn we gekwalificeerd om de wensen en doelen van onze belangrijke om te zetten in zichtbare en efficiënte standontwerpen. We verwachten nog veel meer jaren van succesvolle samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is jouw loyale partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze service in standbouw is geheel gericht op jouw noden en wensen. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor aanpasbaarheid en eenvoud, of een aangepaste stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en vernieuwing combineren met praktische overwegingen zoals budget en planning. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken nauw samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook waardevol. Van publiciteit tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een weerspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en memorabel te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een uitstekende beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand perfect te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen langdurige ervaring en het feit dat we alle disciplines beheersen, maken ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw werkzaamheden werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het presenteren van je bedrijf en waren op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw zijn we bijzonder blij op ons deskundig team. Een team energieke professionals die hun passie voor standbouw en hun constante commitment aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van talentvolle creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet de hoogste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder warm team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een collega waarbij elk competent teamlid deelneemt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, gezamenlijk als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er trots op om een open en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We geloven dat elke succesvolle beursstand begint met een begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw handelsmerk te bevatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in stand design in het spel, en werken we met jou om een stand te creëren die je brand op de superieure manier vertegenwoordigt.

We beloven een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van concept tot perfecte installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standbouw, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze vaste toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op imponerende beurzen.

Snel uw Beursstand Offerte in Bergeijk aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

Offerte Verzoek: De Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw Offerte in Bergeijk

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw functionele wensen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

De hier genoemde kosten geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel omvangrijke als verfijnde organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt gebruiken hebben wij continu een betaalbare oplossing voor uw wensen en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben zeker uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale deelneemt zijn wij de juiste ervaren standbouwer voor u. Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, televisies, rekken, balies en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lichtbronnen en dergelijken.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beurswand, stand ontwerp en inrichting en zaken als transport, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Promotie en Standbouw.
Exposities zijn een belangrijk aspect van het bedrijfsleven en een van de beste manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je sterke merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je connecties te verbeteren. Of je nu deelneemt aan grootschalige, wereldwijde evenementen of je richt op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je helpen om je expositie ervaring succesvol en memorabel te maken. We hebben een schat aan ervaring in het begeleiden van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je je nu voorbereidt op een stand voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten ieder evenement met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen spannende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de zichtbaarheid, extreem professionele uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze dienstverlening u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage
=> Professionele Vervoer Service
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Snel uw Beursstand Offerte in Bergeijk aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen in Bergeijk

✅ Vraag eenvoudig uw beursdesign Offerte in Bergeijk aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands huren.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Snel uw Beursstand Offerte in Bergeijk aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

✅ Vraag eenvoudig uw beursdesign Offerte in Bergeijk aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands huren.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Scroll to Top