beurswand-logo

Standbouwer Prijsindicaties

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Lent, Meerwijk, Berg en Dal, Malden, Bemmel, Beuningen, Zandvoort, Molenhoek, Wijchen, Groesbeek.

ONDERZOEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar complete stands, veranderlijke stands, dubbele niveau etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Laat ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke expositiestand die indruk maakt of een kleine maar creatieve expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we iedere expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het indrukwekkende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers probeert ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de implementatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestroomlijnd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze raadgevers denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand die past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid extreem hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle beursstands met hoogwaardige materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat je absolute {} opmerkelijk is tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de meest recente en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare creatieve beursstands op maat huren. Wij bieden verschillende unieke basis stands met competitieve tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Over 123-standbouw.nl

Steunend op een robuuste basis van langdurige ervaring, zijn we al vele jaren actief in de interessante wereld van en . In hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en exposities tot internationale beurzen. Met iedere jaargang dat wegglipt, neemt toe onze expertise en ons begrijpen van de voortdurend veranderende aard van beurzen. We zijn blij op de vruchtbare jaren van projecten die we hebben gerealiseerd, die elk van hen uniek zijn in hun en invloed. Dankzij ons en de waardevolle ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn we bekwaam om de en doelen van onze om te transformeren in en doeltreffende beursontwerpen. We verwachten nog vele toekomstige jaren van geslaagde samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel overzeese standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op je vereisten en wensen. Of u nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor aanpasbaarheid en eenvoud, of een op maat gemaakte en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en innovatie combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een slagvaardige expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verhoogt of opvallende verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen aanzienlijke ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, maken ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je project werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het presenteren van je onderneming en waren op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw zijn we verheugd op ons ervaren staf. Een groep energieke professionals die hun passie voor standbouw en hun onverzettelijke toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van creatieve geesten tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet aan de top kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer warm team dat gelooft in het creëren van een positieve en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een metgezel waarbij elk uitstekend teamlid betrokken is bij jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, samen als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een open en ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We zijn ervan overtuigd dat elke effectieve stand begint met een volledig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw handelsmerk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in stand design in het spel, en werken we close met jou om een stand te creëren die jouw merk op de superieure manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, stressvrije ervaring van design tot flawless installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standconstructie, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze vaste toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op imponerende beurzen.

Snel uw Beursstand Offerte in Nijmegen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

Offerte Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouwer Prijsindicaties in Nijmegen

We bieden altijd maatwerk ingericht op uw wensen. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze prijzen geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel majestueuze als kleine organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt huren hebben wij altijd een voordelige oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben uiteraard zeer uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen gaat deelnemen zijn wij de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, tv-schermen, planken, recepties en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beurswand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Publiciteit en Expositieopbouw.
Exposities zijn een essentieel deel van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe potentiële business te genereren en je zakelijke relaties te versterken. Of je je nu inschrijft voor grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op kleinere, meer gespecialiseerde beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je evenementervaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je booth kunnen opbouwen om de meeste aandacht te trekken. Of je nu op zoek bent naar een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een beperkte, specifieke conferentie, we pakken elke beurs met dezelfde passie en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen leuke en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de presentatie als onze dienstverlening bereikt u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Op- en Afbouw
=> Vervoer
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Snel uw Beursstand Offerte in Nijmegen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden in Nijmegen

✅ Vraag eenvoudig uw standbouw Offerte in Nijmegen aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

U kunt bij ons verschillende soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Snel uw Beursstand Offerte in Nijmegen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

✅ Vraag eenvoudig uw standbouw Offerte in Nijmegen aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

U kunt bij ons verschillende soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Scroll to Top